Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Németh Péter Interjú!!!

2010.03.03. 14:37 | Szotyeee | 2 komment



A mai nap folyamán elkészítettük az Újpest fiatal csatárával, Németh Petivel az interjút! Jó olvasgatást!

Blog szerkesztők:
Szia Peti! Köszönjük hogy elfogadtad ezt a kis beszélgetést, 
vágjunk is bele.Milyen volt az elmúlt két eltöltött év itt Újpesten?

Németh Peti: Vegyes... Az előző év minden szempontból előrelépés volt ugyebár én év közbe érkeztem de már az első pillanattól kezdve éreztem h jó helyre jöttem,jó csapat voltunk akik küzdöttek a jégen mindenki vereséggel számolhatott ellenünk... Idén mintha valami megtört volna aminek az okát még mi se találtuk de folyamatosan keressük! Összességébe nagyon jól érzem/éreztem magam itt

Blog szerkesztők: Reméljük hogy még sokáig láthatunk lila-fehérben.. Hogyan tovább? Mik a terveid a szezon után?

Németh Peti: A szerződésem lejár, ezután bizonyosan tárgyalni fogok! Hosszú lesz a nyár, sokminden eldől.

Blog szerkesztők: Melyik volt a legemlékezetesebb gólod eddigi pályafutásod során?
  
Németh Peti: Huuu de nehéz visszaemlékezni...:)
A legfurcsább gól még Volán játékosként épp az Újpest ellen volt, hulla fáradtan mentem volna cserélni és a saját kékemről ki akartam lőni és valahogy bement.:) A legnagyobb öröm tavaly a döntőbe a Volán ellen az Újpest játékosaként volt, kár,hogy az a gól kevés volt a győzelemhez.

Blog szerkesztők: Szép gól volt megkell hagyni! Tudnál valami bíztatót mondani a szurkolók felé, akik jóban-rosszban rendületlenül kitartanak mellettetek?


Németh Peti: Szeretnénk,hogy a szurkolók ismét örömmel jöjjenek a meccseinkre, hisz végső soron a szórakoztatás a munkánk, szóval azt mondom nekik h higgyenek bennünk továbbra is, mert nincs messze 1 olyan siker mint a tavalyi, vagyis én úgy gondolom,hogy lesz még bajnok csapat Újpesten nemolyan sokára.

Blog szerkesztők: Miben látod az irtózatosan sok lekontrázás, védelmi hiba, pillanatnyi dekoncentráltság okát, noha magyar szinten nem egy és nem két jó védőnk van? Ha te állíthatnád össze a jövő évi csapatot mi lenne az első dolog amin változtatnál?
 
Németh Peti: Nincsenek rossz hátvédeink, mégis hoznék 1-2 rutinosabb védőt,de most furcsát mondok én 1 sportpszichológust hoznék jövőre aki mentálisan kicsit felrázza a csapatot.

Blog szerkesztők: Az lehet, hogy jót tenne a csapatnak..Mi történt az emberelőnyös játékunkkal tavaly óta? csak keressük önmagunkat pedig öröm volt nézni mit csináltatok 5 a 4 ellen. Arról nem is beszélve idén mekkora a szenvedés 5 a 3 ellen...
     
Németh Peti: Talán itt is az önbizalomhoz és a mentális felkészüléshez kell visszamenni, nincs olyan ember aki el meri vállalni a lövést,nincs aki beálljon a kapu elé küzdeni csak ottvagyunk és ha már ottvagyunk csinálunk valamit

Blog szerkesztők: Sokszor hallottuk hogy nincs olyan vezéregyéniség jelenleg az Újpestben, aki összekovácsolná a társaságot. Mi különböztet meg egy ilyen játékost a többitől? Bárkiből válhat ilyen (pl. belőled) vagy ez született adottság?

Németh Peti: Inkább olyan ember lehet ilyen, akire valamilyen okból felnéz a többség, ez legyen kor vagy gólok száma vagy nagy verekedő ember,és ne legyen széthúzó ember ez fontos!
          
Blog szerkesztők: Köszönjük az interjút és sok sikert kívánunk az egész Csapatnak a Ferencváros elleni összecsapásra!!!! Hajrá LILÁK!!!
   
Németh Peti: Köszönöm a lehetőséget.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://utehockey.blog.hu/api/trackback/id/tr761805788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2010.03.05. 08:53:28

Kösz az interjút.
Sziki mellett Peti a kedvenc játékosom. Nagy tehetség, garantáltan válogatottban végez majd.

Remélem nálunk marad, még ilyen szezon után is

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.05. 11:10:06

@freddyD: Szívesen FreddyD :) És még tervezünk Hetivel is egy interjút ha összejön :)
süti beállítások módosítása