Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hetler Ádám interjú!!!

2010.03.06. 22:11 | Szotyeee | 30 komment


A mai este folyamán Hetler Ádámmal beszélgettünk egy kicsit a csapatról,szereplésről..A folytatás a hajtás alatt

Blog szerkesztők: Szia Heti! Köszönjük, hogy elfogadtad ezt a kis beszélgetést,vágjunk is bele.Kezdjük az elején.Gyerekkorodban miért pont jégkorongozni mentél?

Hetler Ádám:
Testvérem vitt bele ebbe az őrületbe, ő is jégkorongozott ,a megyeri úti pályán nőttem fel így azt hiszem egyértelmü volt, hogy milyen sportot választok én is,bár a kézilabda is nagyon jól ment és nem sok hiányzott a pályamódositáshoz,ám édesapám nyomására inkább maradt a jégkorong.Iskolai szinten voltam kézilabda bajnokságban gólkirály is..

Blog szerkesztők: Azért mi örülünk, hogy inkább a jégkorongot választottad. Mikor és hogyan kerültél Újpestre?

Hetler Ádám: 6 évesen Buzás Gyuri bácsinál és Balogh Tibornál kezdtem széket tologatni a jégen.. :D  Az Újpest meg egyértelmü volt a család mindig is lila érzelmü volt,így én is ebben az érzésbe nőttem fel.

Blog szerkesztők: Megfordult már a fejedbe az, hogy elhagyod az újpesti csapatot,akár egy szezonbeli rosszabb szereplés miatt?

Hetler Ádám: Voltam gyerekszinten két évet a Ferencvárosban, mert Újpesten megszünt a jégkorong az én korosztályomban,ám ahogy ujra alakult jöttem vissza első évben. Nem gondoltam felnőtt szinten sosem arra, hogy én esetleg a kudarcok, vagy bármi más miatt elmennék, ám sosem tudni mit hoz a jövő. Nekem az Újpest több annál mint, hogy meghátráljak egy gyengébb szezon után,tehát ha el is megyek az nem gyenge szereplés oka.

Blog szerkesztők: Ennek örülünk hogy ilyen kitartó vagy..Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed lila-fehérben?Melyik volt a legszebb gólod?

Hetler Ádám: Talán mérkőzés sorozatokra emlékszem a legszívesebben a Ferencváros ellen, amikor NHL-seket vonultattak fel a zöld-fehérek és a bronzcsatában 3-2-es összesitéssel megvertük őket. Teltház volt Újpesten, nagyon élveztem a mérkőzések minden egyes percét. Nem vagyok egy nagy gólvágó, ám minden évben becsúszik egy-egy fontos gól. Talán az idei Magyar Kupa döntőjében kékvonalas lövésem ami beakadt a jobb felsőbe, kár hogy kevés volt mert csúnya vereség lett a vége.

Blog szerkesztők: Szép gól volt,sajnos elbuktuk a mérkőzést..Tőled is megkérdezzük, hogy mit tudnál üzenni azoknak a szurkolóknak akik jóban-rosszban kitartanak mellettetek a szezonbeli rossz szereplés mellett is?

Hetler Ádám: Kitartást! Várhatóan új csapat alakul jövőre,új szezon új remények,hogy velem vagy nélkülem e percben még nem tudni mert a szerződésem lejár,de biztos vagyok benne h sok örömük lesz még a hoki barátoknak Újpesten
             
Blog szerkesztők: Reméljük, hogy veled.Milyen az összhang,hangulat a csapaton belül?

Hetler Ádám: Vidámságra sok okunk nincsen, hisz elég csúfos OB 1-es szereplésen vagyunk túl. Talán valamivel felszabadultabban játszott a csapat az utóbbi mérkőzéseken ám eléggé fáradt és fásult volt. Az összhanggal nagy probléma nem volt, bár hiányzott valaki aki a hajó kapitánya tudott volna lenni és kis szigort visz az ölltözőbe. 2 döntőt is vesztettünk idén.Azért az a lelkeknek eléggé odavág..

Blog szerkesztők: Sajnos két döntőt elbuktunk,de Németh Peti szerint nem sokára lesz itt még bajnok csapat..Neked mi a véleményed erröl az egészről?

Hetler Ádám:
Legyen igaza Petinek. Én a fiatalitás híve lennék még ha nem is azonnal jönne bajnoki cím, de pár év mulva biztosan. Saját játékosokkal szerintem érdemes kivárni annak az idejét amig így lesz bajnok az Újpest,rengeteg tehetséges fiatal játszik nálunk és bedobnám a mély vizbe őket és ha nem is jövőre, de hamarosan ez visszaköszönne eredményekben.Az egy szerethető Újpest lenne...

Blog szerkesztők: Milyen a viszonyotok az új edzővel Eduard Giblakkal,ahogy mi nézők látjuk egyre jobban felszabadult a csapat, csak egy probléma van még mindig, hogy nem merjük el vállalni a helyzeteket..

Hetler Ádám:
Eduard Giblak csinált belőlem anno profi játékost. Én sokat köszönhetek neki ,suhancként rengeteget tett értem. Mindenkinek más a viszonya a jelenlegi edzőjével.Giblakkal is van, akinek jobb, van, akinek rosszabb. Régen ő mindig elvette a fél fizetésemet és akkor adta csak vissza ha úgy viszonyultam az edzésekhez és a játékhoz.4 légiossal szerepeltetett egy sorba.Pár éve jöttem rá, hogy ő jót tett velem, mikor büntetett.Helyzetek elvállalása önbizalom kérdése,Pék György is kérte mindig, hogy többet lőjjünk kapura, mert abból lesz a gól, de én mint edző is ezt vallom,ám ez egyéni képesség,vagy van a játékosba annyi kurázsi vagy nincsen.

Blog szerkesztők:
Mi történt az emberelőnyös játékunkkal? Tavaly öröm volt nézni mit műveltek az ellenfelekkel 5 a 4 ellen.

Hetler Ádám: Azt hiszem tavaly a légios sorunk szállitotta az emberőlönyök nagy részét. Zlocha nagy koponya volt ebben nem egyszer ő mondta a sorának meg, hogy mit játsszon előnyben. Úgy gondolom idén viszont az első sorunk a magyar játékosok is ráéreztek kicsit erre és lőttünk belőle gólokat persze közel sem annyit, mint tavaly Dubekék.Ez is önnbizalom kérdése ki mit mer vállalni..

Blog szerkesztők: Mik a terveid a jövőre nézve?

Hetler Ádám: Lejár a szerződésem,nem beszéltek még velem nem tudom egyenlőre a sorsomat. Nekem az Újpest a mindenem, de egyenlőre nem tudom megmondani a jövőt.

Blog szerkesztők: Köszönjük a beszélgetést.Sok sikert kívánunk neked és a csapatnak a maradék két Miskolc elleni mérkőzésre.Hajrá Lilák!

Hetler Ádám:
Köszönöm szépen, ám még a miskolci mérkőzések után lesz egy dolgom! Bevezetni a serdülő csapatot a döntőbe.Köszönjük a szurkolók kitartását ebben az évben sok örömük nem volt ,talán jövőre több lesz.

Blog szerkesztők:
Sok sikert a serdülőkkel!

Hetler Ádám:
Köszönöm

A bejegyzés trackback címe:

https://utehockey.blog.hu/api/trackback/id/tr661814877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csatoimi 2010.03.06. 22:50:22

Nem azert nem megy el mert ennyire ragaszkodik a lila szinekhez, egyszeruen nem kell senkinek. Ez az oka.

freddyD 2010.03.06. 23:29:05

@csatoimi: Hetler azért magyar szinten egyértelműen a jó védők közé sorolandó... Néha elborul az agya, ezen (is) kell még dolgoznia.

Nem tudom hogy más is így van-e vele, de mintha kicsit pesszimistán látná a jövőt. Feltünően sokszor "majd meglátjuk"-ozik, ami pont nála nem jó jel.

Félek a következő szezontól, mert nagyon nagy baj lenne, ha a legjobb embereinket elcsábítanák a más csapatok. Létfontos volna, hogy az olyan húzóemberek mint Siki,Dubek,Borbás,Németh,Hetler, Rafaj a csapatnál maradjon.
Fiatalítás persze jó, de voltak már idén is fiatalok csak nem nagyon kaptak szerepet, pedig meglepően tetszetős volt a játékuk. Roczanov és társai remélem legalább a Miskolc ellen stabilan szerepet kapnak.

Nem volt idén sem olyan rossz csapatunk, csak egyszerűen nem jött össze semmi. Az, hogy nem jutottunk be a rájátszásba megdöbbentő és rendkívül szomorú.
Nagyon csalódott vagyok de ettől függetlenül a csapat mellett leszek ezután is és kedden megyek a macik elleni meccsre is, még ha tétje nincs is már. Legalább bedobok Snickerst, amit már előre megvettem elvileg a rájátszásra...

csatoimi 2010.03.06. 23:36:17

@freddyD: Orvendetes, hogy ilyen huseges szurkolok vannak, mint Te. Nagyon tudom tisztelni az ilyen embereket. Sok sikert kivanok Nektek a kovetkezo szezonra.

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 07:50:53

Szerintem is jó volna ha az alap pillérek a csapatban maradnának és nem kellene teljesen új csapatot építeni a jövő szezontól. Zlochát kéne valahogy vissza csábítani,ha elmegy Fabry, Barton az ő fizetésükből simán lehetne fizetni Zlochát,hát Kirit meg sajnálom, hogy elment :(

csatoimi 2010.03.07. 08:29:42

@Szotyeee: Nem tul oreg, Zlocha? Vagy ugy gondolod, lenne meg egy-ket idenye?

freddyD 2010.03.07. 08:34:07

@Szotyeee: Zlocha már idén visszavonult és 41 éves lesz. Ugye nem gondoltad komolyan? ;)

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 08:40:04

@freddyD: @csatoimi: Magyar szinten..Simán benne van 1 szezon Zlochába.Ő 40 évesen is oda mert vetődni a korong elé nem úgy mint egy két 20 éves... és 40 évesen is az egyik leggyorsabb volt a csapatban :D teljesen komolyan gondoltam :D:D

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 08:42:02

freddyD jön még elvileg egy Borbás vagy Rafaj interjú már ha elérjük őket! :)

adamnfl · http://borzsony938m.blog.hu 2010.03.07. 08:46:31

@csatoimi: Igazából nekünk Zlocha-szintű játékos kéne, nem feltétlenül ő, hanem olyan, aki egyből látja előre mi lesz mondjuk 2-3 másodperc múlva a pályán, jó a szeme, állandóan gólveszélyes és akire felnéznek a többiek. De az is igaz hogy nem feltétlenül kell csak szlovákokban gondolkodni. Jó példa volt ugye tavaly a Wallenberg-Ramstedt páros Csíkszeredában. Valahogy ki lehet gazdálkodni egy-egy nagyon jó igazolást, de ha ütőképes csapatot akarunk, akkor bizony magyar szinten válogatott-közeli játékosokat is Újpestre kéne csábítani valahogy. Kár hogy minden magyar csapatnál, még a Volánnál is a saját szintjén a pénz szabja meg a lehetőségeket:(

csatoimi 2010.03.07. 08:56:33

@adamnfl: A Wallenberg-Ramstedt fele jatekosok nagyon sokba kerulnek, ezert kell tovabbra is a szlovak vagy az ukran piacot tanulmanyozni. Igaz, hogy a szlovakok mentalisan nem erik el a svedek szintjet, de azert van egy-ket kivetel, ilyen volt a sportclubos Filip, fenykoraban a svedek szintjen jatszott es negyedebe nem kerult.

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 09:03:54

@csatoimi: Biztos a Svédeknél is vannak olyan játékosok akik nem kapnak szerepet a csapatuknál és Magyar szinten nagyon jók lennének, mint akár Sziki

Sanyititans 2010.03.07. 09:19:14

szerintem olyan légiósok kénének ide akik csapatban is tudják kamatoztatni a tudásukat nem csak egyéniben, pl. Fabry.. végigviszi egyedül a korongot és kész, szép és jó de hol itt a csapatmunka?

csatoimi 2010.03.07. 09:29:59

@Szotyeee: Vannak, csak az a baj, hogy Svedorszagban az atlag fizetes is joval nagyobb mint Szlovakiaban, ezert nehez igazan hasznos jatekost jo arert elhozni.

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 09:39:11

@csatoimi: Hát az biztos, hogy ott több a fizetése egy átlag játékosnak is mint Szlovákiában, de viszont ha félre tennének egy kis pénzt a vezetők akkor nem lenne probléma csak spórolni kéne egy kis pénzt és nem a jött ment Szlovák 4. soros játéksokat hozni..

peterszky 2010.03.07. 12:26:13

Arra is kérdezzetek már rá, hogy minek mutogatja a csupasz valagát nekünk. Köszi!

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 12:37:00

@peterszky: Csupasz valagát? Milyen drukker vagy, de most egyáltalán nem értem, hogy miért kell kelteni a feszültséget? :) Ez az interjú nem arról szól, hogy ilyeneket kérdezgessünk tőle hanem, hogy az ute szurkolók és egyéb szurkolók jobban lássák a dolgokat , hogy milyen játékosként kezdte és most hol tart és hasonlók..

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 12:48:14

@Sanyititans: Fabry,Kiri ők nagyon jók voltak egyéniben..Azért az jó amikor Fabry megindul és beviszi a pakkot az ellenfél harmadába, már valakinek az sem megy..

freddyD 2010.03.07. 13:00:22

@Szotyeee: Csak ez volt a baj idén. Mindenki egyedül próbálkozott, csapatmunka helyett. Nézzétek meg a DAB-ot. Szerintem játékosállományilag egy szinten lehetünk velük. Csak ők fantasztikusan összehangolódtak. És ezzel lehet hosszútávon sikereket elérni.

Tavaly még nálunk is ment a csapatjáték

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 13:23:30

@freddyD: Sajnos igen..Ebben a szezonban csapatjátékilag egy nagy nullák voltunk, de talán jövőre jobban sikerül ;)

forestjr 2010.03.07. 16:26:50

@peterszky: Nem elég, hogy a hivatalos fórumba, de még ide is beleokádtok? Valami nagyon eltörhetett ott az utóbbi években.

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 18:30:03

@forestjr: Hát zöld.. :D Hagyd rá.. Már már a klasszikust írom még egy rossz komi és moderálom..vagy 1 hét pihi attól függ milyen kedvembe leszek :D

forestjr 2010.03.07. 19:01:18

@Szotyeee: Hagyjad csak, észre se vettem volna, ha nem okoskodik az egyik tetű már vagy egy éve a hivatalos oldalon. Kicsit túlreagáltam, ennyi.

fraind 2010.03.07. 19:14:48

Hetinek muszály maradnia!!! Szép lenne ha ő is távozna!!!
Márpedig nem egyértelmü a nyilatkozata a maradásról!

freddyD 2010.03.07. 20:48:26

@fraind: 1. Muszáj, nem muszály
2. Ő is csak ember, akinek meg kell élnie. Klubhűségből nem tud kenyeret venni.

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.07. 21:19:23

@fraind: Én úgy vettem észre Hetin mi közbe beszélgettem vele, hogy vagy marad, vagy nem ő sem tudja még mit hoz a jövő..Nem biztos semmiben Heti sem.

freddyD 2010.03.20. 22:19:36

És most már hivatalos, hogy nem marad újpesten...

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.23. 16:47:42

Igen hivatalos..És felkeresett Heti hogy egy teljesen exkluzív interjút ad, ha vége ennek az egész mizériának.

freddyD 2010.03.23. 16:53:14

Szerintem itt nincs is szükség kipakolásra, hiszen mindannyian tudjuk, hogy mi zajlik ott. Rafajt is elküldték.

Az egészet lassan már csak úgy tudnák tetézni, ha klónozzák Bontovicsot és minden sorban ő lenne a védő.

Szotyeee · http://www.utehockey.blog.hu 2010.03.23. 17:46:38

@freddyD: Hát azért freddyD mi annyira nem látunk be a "kulisszák" mögé, mint Heti!
süti beállítások módosítása