Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Újpesti TE - Miskolci Jegesmedvék

2010.03.10. 16:41 | Szotyeee | Szólj hozzá!

     Újpesti TE     

Miskolci JJSE

3-2

(1-2, 0-0, 2-0)


A szezon utolsó hazai mérkőzésén a Miskolci Jegesmedvék csapatát fogadtuk. Csapatunk az utolsó hely elkerülése érdekében, és a szép hazai búcsú reményében, a vendégek pedig a negyedik, rájátszást érő pozíció megszerzéséért léphettek jégre. Egy hiányzó kivételével (Kyrychenko kétmeccses eltiltását tölti) teljes létszámmal vágtunk neki a találkozónak.

I.Harmad:
A mérkőzés elején uraltuk a játékot, és a miskolci csapatot a kapujukhoz szögeztük, ám a miskolciak az első említésre méltó helyzetükből megszerezték a vezetést. Urbán üresen maradt és közelről bekotorta a pakkot.(0-1) Továbbra is többet uraltuk a korongot, mint ellenfelünk, de a csapat a mai mérkőzésen is álmosan kezdett, ennek következménye képpen egy kontra végén a kapu elé érkező Láda Balázs lőtte be Szőke kapujába a pakkot.(0-2) A szépítő gólunkra mindössze egyetlen percet kellett várnunk amikor egy buli után Kiss Gábor elé került a korong és ő fonákkal a kapuba tette azt.
(1-2)

II.Harmad:
A második játékfelvonásban szétlőttük az ellenfél kapuját, de nem sikerült elérnünk amit akartunk, inkább a távoli lővések mellett tettük le a voksunkat, míg a miskolciak szépen apránként építgették a támadásaikat, amik veszélyesen fejeződtek be.Az emberelőnyeinkkel sem tudtak mit kezdeni játékosaink, és rendre meggyűlt a bajunk a miskolci légiós alakulattal.

III.Harmad:

Ebben a játékrészben a csapatok kicsit lassabban mozogtak az első két harmadhoz képest, látszólag a Miskolc célja az volt, hogy megtartsák az előnyt és behúzzák a három pontot. A mieink görcsösen,sok hibával játszottak.A harmad felére szerencsére megváltozott a helyzet.Fábry előszőr egy az egyben hagyta ki a helyzetet, de rá két percre már pontosabb volt...Egy buli után elé került a pakk, a miskolci védők assisztáltak és Fábry megnézte a bal felsőt és egy húzótt lövéssel felvarrta a felsőbe. Duschek tehetetlen volt gyorskezű légiósunk ellen.(2-2) A Miskolcnak mindenképpen kellett volna a három pont, hogy bekerüljenek a playoff-ba. Erre meg is volt a lehetőségük amikor Hetler 5 perccel a harmad vége elött fejreirányuló támadás miatt 5+végleges fegyelmi kiállitást kapott. Ám csapatunk hősiesen védekezett. A miskolciak hátul passzolgatnak, Sike keresztpasszát Davis a levegőből lecsapta és egy az egyben ment a kapusra. Elfektette Duscheket és a kapus felett a hálóba emelt.(3-2)

A szezonbeli utolsó mérkőzésen tehát megszereztük a 3 pontot.  A mai este folyamán csapatunk Miskolcon lép jégre 18.00 órai kezdettel. Hajrá lilák!!!!



 

A bejegyzés trackback címe:

https://utehockey.blog.hu/api/trackback/id/tr111828955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása