Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Újpesti TE - Miskolci Jegesmedvék Mérkőzés beszámoló

2010.01.09. 09:43 | adamnfl | Szólj hozzá!


Újpesti TE - Miskolci Jegesmedvék
5-3
(2-0,0-3,3-0)



Tegnap este csapatunk a Miskolc együttesét fogadta sajnos ismételten igen csekély nézőszám előtt, de ez betudható a hétköznap estének és az elmúlt idők változatos szereplésének is. A miskolciak és az újpestiek is nagyon fogadkoztak, hiszen egyik csapatnak se úgy teltek el az előző mérkőzések, ahogy szerették volna.
Ennek megfelelően viszonylag jó iramban kezdődött a mérkőzés, Pék mester a fiatalokat is bedobta a „mélyvízbe”, Dömötör és Pichler először szerepelt a felnőttcsapatban. Az első említésre méltó dolog Sikorcin kissé jogtalannak tűnő páros kiállítása volt. Ezután az Újpest hiába próbálkozott nem volt eredményes. Egész a 19. percig, amikor is Hetler középre emelésébe Németh Péter tette bele az
ütőjét gólt érően. Még észre se vették a macik és máris 2-0 állt az eredményjelző: csapatunk „esze”, Sikorcin egy újabb  szemfüles góllal növelte találatai számát: Kyrychenko passzát váltotta gólra. Kétgólos vezetés tudatában mehettünk az öltözőbe.
A második harmad a parádézás helyett (amire egyesek számítottak) a szenvedést hozta. Az idény egyik legrosszabb újpesti harmadát láthatták a nézők. Mindhárom gól, amit kaptunk sajnos óriási védekezési hibából született, Sike, Petres és Kis is senkitől se zavartatva tudott gólt szerezni a kapunk
közeléből. Az újpesti helyzetek száma Rafaj ziccerében és Borbás lehetőségében ki is merült, gólt nem tudunk elérni. Nem túl megnyugtató ez a rájátszás kezdetének küszöbén…a harmad végére tehát 2-3 oda.
A végső játékrészben csapatunk jól küzdött, s ennek meg is lett az eredménye. Sokáig csak kihagyott helyzetekkel vétettük észre magunkat, amíg nem Rafaj a kapu mögött körbekorcsolyázva fonákkal emelte Bálizs kapus kapujának hosszú sarkába a korongot. Bravó Attila, szép teljesítmény, nagyon kellett ez a gól. Evvel megtört az „átok” és ahogy lenni szokott, a gólt kapó csapat összezuhant: a liga
leggólerősebb védője Marcel Petran lőtte Kyrychenko kapu mögül visszatett korongját a kapuba. A miskolciak mindent megtettek az egyenlítésért, de kapusuk lehozatala után nem sokkal Petran ért el újabb találatot: egész pályáról emelte a pakkot az üresen tátongó kapuba, nagy közönségsikert aratva ezzel.
Összességében közepes színvonalú mérkőzésen a végére kijött a csapatok közti különbség, bár a miskolciak nagyot fejlődtek a tavalyi szezonhoz képest, amikor általában idegenben nem tudtak „partiban” lenni senkivel. Számunkra folytatás vasárnap Káposztásmegyeren, a kerületi rivális otthonában jobb védekezés és precízebb támadómunka hozhatja meg csak a várva várt sikert.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utehockey.blog.hu/api/trackback/id/tr601658433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása