Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

SC Csíkszereda - Újpesti TE Mérkőzés Beszámolók

2010.01.21. 15:18 | Szotyeee | Szólj hozzá!

Csapatunk hétvégén a Vákár Lajos műjégpályán lépett jégre a SC Csíkszereda ellen. Igen hiányos kerettel indultak útnak fiaink a romániai túrának, hiszen Rafaj, Szajbert, Pichler és Kyrychenko is sérült volt. Ahogy mondani szokták: szegény embert az ág is húzza: a két meccsen még szedtünk össze sérüléseket: Sikorcin és Roczanov is megsérült.
Az első mérkőzés nagyobb iramot hozott a vártnál, de sajnos ezen a mérkőzésen a mieink maradtak alul. Kisebb verekedés is volt Hetler és Zsók közt és Sikorcin is kakaskodott még egy csíkszeredaival. Végeredmény : 6-2

A vasárnapi mérkőzésen már kicsit megint megfogyatkozva ugrottunk neki a szeredaiaknak, ahol Borbás révén meg is szereztük a vezetést: egy kapu elé bevezetett korongot váltott gólra(0-1). Említésre méltó momentum volt, hogy a román játékvezető Hetlert kiküldte a játék késleltetésért,mert hogy a kapu mögött állt a pakkal. Érdekes pillanat volt...Aztán nem sokáig örülhettünk a vezető gólnak hamarosan jött a szeredai válasz: Toms Bluks révén aki egy hatalmas bombát eresztett meg Becze Zoli kapujára.(1-1) Az első harmad után így vonultak a felek az öltözőbe.
A második harmadban nagy fölényben játszottak a csíkszeredaiak, amikor ugyan is nélkülöznünk kellett Kadlubiakot és Kiss Gábort is a jégről: mindössze 10 játékossal játszottunk ekkor. A 27.percben góllá érett a csíki nyomás: Virág Csanád passzolt Molnárhoz, amit a szeredai játékos a kapu torkából nem hagyott ki így forditottak a csíkiak.(2-1) A mérkőzés felénél újabb emberelőnyben Virág növelte a kék-fehérek előnyét.(3-1) Az utolsó percekben megint a hazaiak támadhattak emberfórban, amit Szőcs Szabolcs ki is használt éles szögből. Eldőlni látszott a mérkőzés(4-1)
A harmadik harmadra más Újpest jött ki. Biztosan Pék és Baróti mester elbeszélgetett a fiúkkal az öltözőben. Nyomtunk, bátran támadtunk, ami meg is hozta az eredményt: a 45. percben Borbás forgolódott a csíkiak között és a kapu előtt egyedüll álldogáló Németh Péterhez passzolt, aki nem hibázott. (4-2) A 48.percben egy hazai emberelőnyt szépen ki is védekeztünk és egy kontrából Dubek passzolt Bontovicshoz, amit védőnk be is vágott Kozuch kapujába.(4-3) Folytatódtak az Újpesti kontrák, akciók, de a végére elfogyott a szufla: az 56. percben János Imre a kapu mögül visszatett korongot lőtte Becze hálójába.(5-3) Csapatunk sajnos nem hozott haza pontokat Csíkszeredából, de így is büszkék lehetetünk rájuk: megfogyatkozott csapatunk szépen helyt állt a Hargita lábánál. Hajrá LILÁK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utehockey.blog.hu/api/trackback/id/tr111690313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása