Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mérkőzés beszámoló

2010.01.07. 20:36 | Szotyeee | Szólj hozzá!

Újpesti TE - Dab.Docler
3 - 7
(1-0, 2-4, 0-3 )

                                                                                                                 

 

 

 

UTE: Becze – Hetler 1 (1), Hüffner, Kiss G. (1), Rafaj, Németh P. (1)  – Petran (1), Kadlubiak (1), Borbás, DUBEK 1 (1), Kiricsenko 1 – Nagy I., Bontovics, Simon, Szajbert P., Roczanov – Harmati, Jankovics, Sájevics (kapus)
Edző: Pék György

 

 

 

DAB.Docler: Kiss T. – Erdélyi, Tőkési 1, Azari, Papp, Mestyán – Hegyi (1), POZSGAI (1), KOROL 2 (5), MACSWEYN 1 (5), MAGOSI 3 (2) – Orbán, Lencsés, Borsos, Virág, Szilassy – Kiss D., Kiss R.
Edző: J. P. MacCallum

 

 

 

Kiállítások: 12 perc+10 perc fegyelmi (Becze), ill. 6 perc+10 perc fegyelmi (Azari)

18:22 1:0  29 Dubek Vladimir (91 Petran Marcel, 39 Kadlubiak Juraj)
20:38 1:1  82 Magosi Bálint (11 MacSwayn Kurt, 37 Korol Kevin Thomas)
23:45 1:2  82 Magosi Bálint (37 Korol Kevin Thomas, 41 Hegyi Ádám)
30:14 1:3  37 Korol Kevin Thomas (11 MacSwayn Kurt, 4 Pozsgai Tamás)
32:34 2:3  11 Kyrychenko Vitalij (29 Dubek Vladimir, 23 Hetler Ádám)
35:14 3:3  23 Hetler Ádám (16 Németh Péter, 45 Kiss Gábor)
39:55 3:4  37 Korol Kevin Thomas (82 Magosi Bálint, 11 MacSwayn Kurt)
50:06 3:5  82 Magosi Bálint (37 Korol Kevin Thomas, 11 MacSwayn Kurt)
52:33 3:6  91 Tőkési Lajos (11 MacSwayn Kurt, 37 Korol Kevin Thomas)
57:37 3:7  11 MacSwayn Kurt (82 Magosi Bálint, 37 Korol Kevin Thomas)

 

 

 

 

 

 

 

I. harmad

 

 

 

 

Mezőnyjátékkal kezdődött a mérkőzés, a csapatok keresték egymáson a fogást, igazi gólhelyzet sokáig nem alakult ki. Hamar emberelőnybe kerültünk, az első lövést mégis Kiss Dávid eresztette meg, Becze szerencsére a helyén volt, és hárította a löketet. Nehezen álltunk fel a fórhoz, a legemlékezetesebb jelenet az volt, amikor Kadlubiakot csapattársa „kilőtte” a falból, bekkünknek szerencsére nem lett maradandó sérülése. Két újvárosi helyzet után három percen belül három nagy újpesti lehetőség is kimaradt, kettőt Kyrychenko, egyet pedig Dubek hagyott ki közelről. Megélénkült a mérkőzés, előbb Virág szlalomozott végig a pályán, de Becze bravúrral védett, pár pillanattal később pedig a vendégek kapusa, Kiss Tamás szúrt ki a bárddal jó ütemben, így oda lett Németh Péter helyzete. Felváltva forogtak veszélyben a ketrecek, nálunk kapusunk, dunaújvárosi oldalon pedig nem egyszer a kapuvas is remekelt a hátvédek helyett. A nagy rohanásból végül mi jöttünk ki jobban, Pozsgai kiállítása miatt emberelőnybe kerültünk, amit rögtön ki is használtunk. Petran kékvonalas bombája Kiss Tamásról kipattant a kapu közelében álló  Vladimir Dubek elé, csapatkapitányunk  pedig a hálóba továbbította a pakkot: 1-0. A játékrész vége még egy Kiss Gábor helyzetet - támadónk ziccerét a már elfektetett vendégkapus védte - és egy Korol lövést tartogatott.
Jó iramú, kiegyenlített első harmadot láthattak a nézők, az Újpest valamivel közelebb állt a gólszerzéshez, így reálisnak mondható az eredmény.

 

 

 

 


 

 

 

 

II. harmad

 

 

 

 

A második harmad elején egy tilos felszabadítás miatt a harmadunkban bulizhattunk. Az Acélbikák megszerezték a pakkot, és villámgyorsan két ziccert alakítottak ki, az elsőt Becze bravúrral hárította, Magosi helyzeténél viszont már tehetetlen volt kapusunk: 1-1. Nem folytatódott jól a mérkőzés, legalábbis a mi szempontunkból nem. Három perc múlva ismét az agilisan játszó Magosi talált be a kapunkba, ezúttal emberelőnyből, Korol kapu mögüli passzát lőtte senkitől sem zavartatva a hálónkba: 1-2.
A következő említésre méltó helyzet Borbás Gergely nevéhez fűződik. Kyrychenko lövése kipattant a vendégek hálóőréről, a korong válogatott támadónk elé került, de a kapu helyett csak a kapuvasat sikerült eltalálnia. Egy-egy helyzet után ismét emberhátrányba kerültünk. Két játékosunk is elöl maradt zavarni, az Acélbikák pedig egy pontosan kijátszott kontratámadás után - McSwayn passzát váltotta gólra Korol - kétgólosra növelték előnyüket:  1-3. Szerencsére nem estünk össze, támadásban maradtunk, aminek hamar meg lett az eredménye. Hetler Ádám eresztett el egy lövést a kék vonalról, a korong Dubeken megpattanva Kyrychenko elé került, aki nem hibázott közelről: 2-3! Nem egészen három perc múlva ismét Hetler Ádám neve mellé került pont, de most mint főszereplő. Csupaszív védőnk Németh Péter tanárian visszatett korongját bombázta nagy erővel a hálóba: 3-3!
Nem sokkal egyenlítő gólunk után Becze bemutatta a mérkőzés védését, óriási védelmi hiba után a dunaújvárosiak három az egyben vezethették a korongot, védőnket kivonták a forgalomból, és már gólnak örültek, de mint utóbb kiderült, a felső sarkos lövés kapusunk lepkés kesztyűjében kötött ki. Sajnos a harmad végét mégsem úsztuk meg gól nélkül, egy véleményes Becze-kiállítás után (a bírók úgy vélték kapusunk gáncsolta ki az újvárosi játákost, aki ráesett)  öt másodperccel a dudaszó előtt Korol távoli bombája talált utat a kapunkba, ezzel a vendégek kezdhették előnnyel a záró játékrészt; 3-4.

 

 

 

 


 

 

 

 

III. harmad

 

 

 

 

A harmadik harmad elején a DAB.Docler csapatának akarata érvényesült, több lövésig is eljutottak, MacSweyn pedig egyszerre három emberünket is befűzte, szerencsére a vendégek támadója kapu mellé helyezte a korongot. A hatodik perc környékén feltámadtunk, először Borbás, majd Dubek is veszélyeztetett, utóbbi kétszer is, de sajnos nem sikerült megzörgetnünk a dunaújvárosi hálót. A tízedik percben Lencsés közeli lövése már figyelmeztető jel lehetett volna, de újból eladtunk a korongot a saját harmadunkban, amit a vendégek ezúttal büntettek, Magosi lőtt a kiszolgáltatott helyzetben lévő Becze hálójába:  3-5. Döntő momentumban hibáztunk.
A gól után megroppant csapatunk, MacSweyn sokadjára szlalomozott át a pályán, ziccerét még fogta Becze, Tőkési viszont kíméletlenül belőtte a kipattanót: 3-6. A hatodik dunaújvárosi gól után Sájevics András folytatta a hazai kapuban. Egy perccel később Roczanov hagyott ki egy ziccert, egy az egyben vezette Kiss Tamásra a korongot, a vendégek hálóőre vállal védett. Emberhátrányban is sikerült helyzetet kialakítanunk, két zavaróemberünk most jól működött együtt, de a lövésre készülő támadónk ütőjét az utolsó pillanatban felszedték, így oda lett a szépítés lehetősége. A 18. percben Sájevics Borsos lövését védte bravúrral, de nem sokkal később sokadik ordító védelmi hibánk után MacSweyn maradt teljesen egyedül a kapunk előtt, és higgadtan ki is használta az alkalmat: 3-7. A végén még Bontovics, Roczanov, majd Hetler lőtt közelről egy kavarodás után, de Kiss Tamás a helyén volt, így maradt a 3-7.

Folytatás pénteken a Miskolci Jegesmedvék ellen, 18:00 kezdettel. HAJRÁ LILÁK!

forrás:www.utehoki.hu



 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://utehockey.blog.hu/api/trackback/id/tr31655132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása