Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vasas Bp.Stars - Újpesti TE Mérkőzés beszámoló

2010.01.11. 12:51 | adamnfl | Szólj hozzá!

Vasas Bp.Stars - Újpesti TE
        2 - 4
        (0-0,0-2,2-2)

Jó iramban kezdődött a találkozó, az első harmadban főleg az Újpest támadott de gólt nem tudtunk elérni, pedig 2× is emberelőnyben támadhattunk
20 perc után az eredményjelzőn 0-0 állt, de ez nem csoda, hiszen most már második éve a Stars játsza a leggólszegényebb mérkőzéseket.
A második harmadot nagy lendülettel kezdte csapatunk: Németh Péter korcsolyázott balról a kapu mögé, Rajna kapus arra számított hogy megkerüli a kaput, azonban ő visszatette a korongot az érkező Borbásnak aki közelről nem hibázott (0-1).
A második harmadot komoly mezőnymunka jellemezte, 1-1 helyzet azért itt is ott is akadt, míg nem gólfelelősünk, Sikorcin Ladislav egy Petrantól kapott passzt átvett majd Rajna mellett a kapu jobb oldalába emelte. (0-2)
A harmadik harmadban Fodor Szabolcs először az ütővel szájba verte Kiss Gábort, amit a bíró fejre irányuló támadásnak vett, majd percekig nem volt hajlandó ezt tudomásul venni, végül lekorcsolyázáskor még Hetlernek is odaütött, így nem érdemtelenül kapta a 2+10+végleges kiállítást, amit ugyan a Stars kivédekezett, de örök szabály hogy az emberhátránynak akkor van vége amikor játékmegszakítás van:
Sikorcin a kapu mögül befordulva, közvetlen közelről jutatta a hálóba a pakkot, amit Svasznek nehezményezett Rajna kapusnál. (0-3)
Ekkor azonban a Vasas Bp Stars játékosai nem adták fel: egy Beczéről kipattanó korongot a nemrég visszatérő Szappanos Dávid jutatott a kapunkba, szorosabbá téve a mérkőzést. (1-3)
A Stars a végén átállt két sorra, nagy nyomást helyeztek kapunkra, melyet Holéczy Roger használt ki (2-3). Ekkor néhány nézőnek biztos eszébe jutott a keddi találkozó, amikor is fordított a Miskolc a második harmadban, most azonban erről szó se volt,
a kitartás és a vasakarat meghozta a várva várt sikert: az utolsó perben 6 az 5re támadó Sztárok eladták a korongot, amelyet Sikorcin köszönt szépen, és hidegvérrel a hálóba jutatta sajátmaga harmadik, csapata negyedik gólját. Bravó Sziki, mesterhármast mindig szép dolog elérni, főleg egy ilyen jól védekező csapat ellen.
Teljesen megérdemelet győzelmet aratott csapatunk, mely ezzel úgy látszik kilábalt az elmúlt hetek hullámvölgyéből, holnap ismét (immáron hazai környezetben) megmérkőzünk a Vasas Bp. Stars-szal s ezen mérkőzés után joggal lehetünk bizakodóak, nemcsak a következő hanem az azutáni mérkőzések tekintetében is.
HAJRÁ LILÁK!

A bejegyzés trackback címe:

https://utehockey.blog.hu/api/trackback/id/tr191663419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása